Nosaltres

El no-decàleg dels sis punts

1

El Punt Volat, serveis editorials neix amb la intenció de donar un servei a tothom interessat en veure el seu llibre imprès, ja siguis un autor particular, una institució o una entitat.

2

Nosaltres corregim, maquetem i dissenyem el llibre que necessitis. En cada procés, tindràs constància de l’estat en què es troba el llibre i no tirarem res endavant sense el teu vistiplau. Això sí, cuidem tots els detalls perquè el llibre arribi a les teves mans en perfectes condicions.

3

Nosaltres no imprimim els llibres. Això ho fa una impremta que treballa a la perfecció i que, com nosaltres, també estan un punt volats.

4

Des d’El Punt Volat no distribuïm llibres i tampoc tenim cap distribuïdora que ho faci. Tu ets l’amo i senyor de l’obra i ets totalment lliure de vendre-la on vulguis i a través dels canals que desitgis (tot això en cas que volguessis comercialitzar-la). És cert que tenim l'opció de vendre el teu llibre a la nostra botiga, però no estàs obligat a fer-ho, ni de bon tros.

5

El Punt Volat es quedarà quatre exemplars del llibre: tres seran per al dipòsit legal i un per a l’arxiu d’El Punt Volat. El cost d’aquests exemplars va a càrrec nostre.

6

Som professionals amb anys d’experiència dins del món editorial. Pots contractar tots els serveis del procés d’edició o només el que t’interessi, tria l’opció que més et convingui.